Как да изтриете профила си във Facebook

Facebook е една от най-популярните социални мрежи в света. Милиони сметки се отварят ежедневно, но също така се затварят от голямата конкуренция между социалните мрежи. Понастоящем привържениците на Instagram сякаш набират място във Facebook. Когато е време да елиминираме нашия акаунт, за да дадем приоритет на друг, се генерират редица дилеми, които започват с възможността да затворим нашата онлайн пътека. Времето е пари и е по-добре да сме наясно с стъпките, които ще предприемем, за да сложим край на присъствието ни във Facebook. Обърнете внимание на тези инструкции и научете как да изтриете Facebook акаунт.

Стъпки за премахване на профил в Facebook

  1. Преди да предприемем стъпка за елиминиране на Facebook сметка, трябва да сме 100% сигурни. Има възможност да деактивирате, че ще бъде временно. Можем да възстановим снимки или елементи, които имат някакъв емоционален заряд. Ако изтрием сметката, всичко ще бъде изтрито и ще загубим привилегирована информация, която ще бъде трудна или невъзможна за възстановяване.
  2. Ако искаме да деактивираме акаунта като време без Facebook, но запазим профила си за бъдещето, стъпките са много прости. С Facebook в нашия акаунт търсим опцията 'Menu'. В падащото меню, което ще се появи, ще изберете раздела 'Конфигурация'. Оглеждаме се отляво за опцията „Сигурност“. За тези кликвания ще стигнем до опцията деактивиране на акаунт, която ще бъде в долната част на менюто, което ще се появи. Можем да активираме профила автоматично или ръчно по време, което искаме.

  3. Възможността за елиминиране е най-радикалната от всички и трябва да имаме 100% сигурност по време на това. Ние не можем да се колебаем да изтрием нашата Facebook сметка. Влизаме нормално и избираме опцията за изтриване на акаунт. Ако не се появи, можем да го търсим в търсачка, която ще ни отведе директно към нея. Ако ви дадем възможност да изтриете акаунт, Facebook ни предупреждава, че не можем да възстановим всички свързани данни и че всичко, което имаме в него, ще бъдат изтрити. Кликнете върху опцията „Премахване на профила“. Ще ни попита дали сме сигурни, ако е така, нашето приключение в тази социална мрежа с определен профил ще приключи.

С тези прости стъпки ще деактивираме или елиминираме нашата Facebook сметка. Ако го деактивираме, няма да бъдем видими, но ще запазим данните си, ако го изтрием, няма да можем да направим нищо, за да възстановим спомените си, всичко ще бъде изтрито завинаги.