Как лесно да изтриете профил в Twitter

Ако имате профил в Twitter и ви е омръзнало да сте в тази социална мрежа, можете да спрете да влизате в него, но ако искате да изтриете профила си, следвайте това ръководство, в което обясняваме как лесно да изтриете профил в Twitter,

Премахването на профилите в Twitter не изисква големи компютърни умения, а само специално внимание, за да се разбере какво правите. Имайте предвид, че като изтриете профил в Twitter, няма да можете да се върнете, защото данните ви ще бъдат окончателно изтрити . Ако промените решението си, все още имате възможност, в рамките на 30 дни след заявката за деактивиране, да възстановите профила си в Twitter, за да можем да видим как да продължим.

Стъпки за лесно премахване на профил в Twitter

Преди да започнете да обяснявате как да отмените профил в Twitter, ще бъде добра идея да поискате файл, за да запишете всички „туитове“, които сте публикували . Това, което трябва да направите, е да се свържете с Twitter от компютъра си и да кликнете върху иконата „Профил и настройки и в менюто, което се появява, трябва да кликнете върху бутона „ Заявка “, за да получите имейл връзка, за да изтеглите компресирания файл веднага щом налични. Кликването върху Изтегляне стартира процеса на изтегляне на файла.

Сега, след като имате резервно копие на „туитове“, сте готови да изтриете профила си в Twitter с стъпките, които ви обясняваме сега:

  1. Анулирането на профил в Twitter може да се извърши само от компютър .
  2. По този начин трябва да въведете или оборудвате компютър и да се свържете с Twitter чрез интернет връзка.
  3. Щом влезете в профила си, кликнете върху иконата, където малкото ви изображение се появява в горния десен ъгъл. Ще видите как се появява изскачащото меню и ако изтеглите, ще видите опция "Конфигурация и поверителност".
  4. На страницата, която се показва, трябва да кликнете върху връзката Деактивиране на профила си, която се намира в долната част на страницата.
  5. На страницата за деактивиране, преди да кликнете върху бутона Деактивиране, Twitter ви предлага някои алтернативи да промените потребителското си име или URL адрес в Twitter и да промените профили, като използвате потребителското си име или имейл от предишна сметка, за да че със сигурност ще деактивирате или прибягвате до други решения в случай, че сте помислили по-добре, .

Нека разгледаме подробно тези опции:

  1. За да промените името или URL адреса, без да деактивирате профил . Просто отидете на страницата „Профил“, достъпна от „Настройки“ и „Поверителност“, и променете потребителското име в Twitter в полето за име за максимална дължина от 15 знака, като я промените по ваш вкус (ако потребителското име вече се използва, ще трябва да въведете друго). Кликнете върху Запазване на промените, за да потвърдите. Всички отговори и последователи на @ ще останат непроменени.
  2. За да промените профилите с потребителското име или електронната поща на предишния профил, ще трябва да деактивирате последния и да изчакате окончателно изтриването на предишната информация за профила. На страницата „Профил“ променете полето „Потребителско име“ и „Имейл“.
  3. Ако, от друга страна, сте решили да деактивирате профила си в Twitter, натиснете бутона Деактивиране и той ще остане спрян за 30 дни. По време на тази фаза можете да се върнете обратно и да го активирате отново, като влезете в Twitter.